Бизнес аутсорсинг

Поради непрекъснато променящите се условия и нестабилна икономическа обстановка, управлението на вашия бизнес днес е предизвикателство

вижте повече

Счетоводно обслужване

Счетоводно-юридическа кантора „RINES“ предоставя пълен пакет от счетоводно обслужване на малки, средни и големи компании от всички индустрии

вижте повече

Обработка на заплати

Оставете на нас администрирането и изчисляването на работните заплати за да имате повече време за фокус върху развитието на вашия бизнес!

вижте повече

Професионални консултации

Бизнес, счетоводно-юридически и трудово-правни консултации. Изграждането на успешен бизнес е пътуване, което има много възможности и предизвикателства.

вижте повече

Административни услуги

Професионални бизнес, счетоводно-юридически и трудово-правни консултации

вижте повече

Персонална консултация

За вашите счетоводни, административни и правни услуги

КОНТАКТИ
+359 887 20 21 35

Широк набор от счетоводни услуги за успеха на вашия бизнес

Управлението на всички процеси в един бизнес е истинско предизвикателство. Все повече компании избират аутсорсинга като стратегическо решение за ефективното си развитие. Този работен подход позволява екип специалисти да се заеме с конкретен отрасъл от бизнес структурата, управлявайки го обективно и професионално. 

Когато става въпрос за счетоводно обслужване, можете да напълно спокойно да ни поверите проследяването и отчитането на вашите финанси. Ние не сме просто счетоводна кантора, ние сме счетоводно-юридическа кантора с близо две десетилетия опит на пазара. Предлагаме пълен пакет с различите видове счетоводни услуги, като нашите специалисти могат да управляват и осчетоводяват вашите приходи и разходи, да откриват и предотвратяват потенциални рискови финансови ситуации и да реагират мигновено и адекватно на всякакви промени, свързани не само с вътрешните правила и структура на компанията ви, но и с възникващи законови промени. 

Ние сме гъвкави, ефективни и адаптивни. Упражняваме, както оперативно счетоводство, така и управленско счетоводство, така че покриваме всички финансови дейности и процеси, свързани с бизнеса на една компания. Консултираме ви за всички финансови въпроси, като първата консултация с нас е безплатна, за да ви запознаем в детайли с предлаганите от нас видове счетоводни услуги и начина ни на работа. 

Какво отличава нашата счетоводна кантора 

Съвсем уверено смеем да твърдим, че предлагаме високо качествено счетоводно обслужване. Стотиците ни доволни клиент могат да потвърдят това. За разлика от много други счетоводни кантори, ние сме счетоводно-юридическа кантора, което ни прави ефективни при решаване на много заплетени финансово-законови казуси. 

Можете да разчитате на нас да се погрижим, както за проследяването и документацията, свързана с процеси от оперативното счетоводство, така и за по-сериозни финансови решения, отнасящи се до управленското счетоводство

Нашата цел е да предоставим индивидуални и работещи финансови решения за вашия бизнес. Държим на обратната връзка и се съобразяваме с нея. Ценим всяка идея и изграждаме дълготрайни отношения с нашите клиенти, базиращи се на взаимно доверие, уважение и тясно сътрудничество. Работим качествено, бързо и напълно прозрачно. 

Цени на счетоводни услуги 

В нашия уебсайт няма да откриете ценова листа на различните услуги и това е съвсем умишлено. Ние вярваме, че както има персонални решения за всеки бизнес, така и той се нуждае от индивидуален пакет и обслужване. По тази причина ценообразуването се прави съобразно вида и срока на счетоводното обслужване

Сред основните фактори, които се вземат предвид, е пакетът от желани услуги, размерът на компанията, типът счетоводни услуги (услуги за физически лица или за юридически) и дълготрайността на нашите взаимоотношения. Съвсем логично цените на счетоводни услуги за малки фирми за водене на счетоводство за кратък период ще бъдат по-ниски от тези за корпорации със счетоводно обслужване години наред.

За да бъдем напълно коректни и прозрачни, преди определяне на цената за конкретен клиент, провеждаме консултация с него, за да изясним заедно какви са нуждите и какво е настоящото състояние на неговата компания. След това се изготвя индивидуален пакет и план на обслужване. 

За да заявите консултация с нас, е достатъчно да влезете в КОНТАКТИ и да попълните онлайн формата или директно да ни потърсите по телефона/имейла. Първата лична консултация е безплатна. 

Не се колебайте, при нужда от административни и счетоводни услуги се свържете с нас!